餐廳: 百份百餐廳 (石硤尾邨)
資訊:

2020-03-31 1870 瀏覽
黎過百份百食過幾次下午茶餐,今日仲有時間食個早餐先返工,就黎百分百試下佢d早餐。始終百份百係集團式,選擇都算多,我今日揀左個唔太 heavy 之選~野菌鮮奶炒滑配蒜香牛油多士,再併埋輕量火腿通心粉。呢個餐$34,有一整塊多士(圖示我已食左一半塊🤭),蒜蓉味夠香,搽足整塊多士上;炒蛋目測至少有兩隻蛋,加埋野菌好香好食;仲有個通心粉,我本人真係唔鍾意食通心粉,因為d湯底唔係我杯茶,所以從來都唔會叫通心粉食。但呢個通心粉的湯底竟然又岩我口味喎😍;最後係杯奶茶,茶味係香,下次試下少d奶睇下會唔會仲好飲。整體黎講,我係滿意呢份早餐的。

整體黎講,我係滿意呢份早餐的。
2020-03-16
$34 (早餐)