2022-06-27
幫襯過三次睇住佢食物質素越嚟越差知道你一向唔憂做,又何必咁大牌發爛呢?今次幫襯等左個幾鐘,門口帶位同事入哂D二人先放四人枱,見唔對路問下點解淨係叫二人枱,呀帶位同事話多兩位客等緊所以拆哂D四人枱。但門口兩位嘅已經入哂,只係佢一尾叫,門口就十幾張四人,安排差算野食黎到腸粉凍嘅,蝦餃縮左水,米線水準又keep唔到,冇位放點心就直接推開你D碗碟又算遲左少少,30秒內三個員工叫交枱之後聲稱自己老闆娘嘅直接自己衝埋嚟收晒所有碗碟餐具,仲大大聲指住我地話呢枱走入得人,食埋個包放筷子嘅碟又冇,放落枱,聲稱老闆娘嘅又跑過嚟仲要叫:「不如筷子掉遠D丫」「或者比$30我比隻碟你掉」「我大把客唔該你唔好黎啦」唔洗你唔該la 你D咁劣質嘅點心店通街都係我一定永遠唔再踏足做個好心執咗去唔好害人la生意差又跪黃r客無德無質無本事又假黃店不知所謂。 真心,摺埋la
睇住佢食物質素越嚟越差
知道你一向唔憂做,又何必咁大牌發爛呢?
遲左少少,30秒內三個員工叫交枱
唔洗你唔該la 你D咁劣質嘅點心店通街都係
我一定永遠唔再踏足
做個好心執咗去
唔好害人la
生意差又跪黃r客
無德無質無本事又假黃店
不知所謂。 真心,摺埋la