💜 喺土耳其返嚟要食返啲啱口味既好野食😂 食日本菜就啱哂😚 💜 今次同🐼去左大圍既新居酒屋🏮入到去覺得樓底超高,空間感好大☺️ 仲有大玻璃,環境都幾舒服☺️💜 胡麻豆腐蕃茄沙律🥗 $68胡麻醬無得輸🤣 豆腐好滑,沙律菜同蕃茄都幾新鮮👍🏼 💜 木子刺身盛合 (5点) $328餐廳會嚴選五款日本直送時令刺身~今次我哋就食左鱈魚, 螢光魷魚, 深海池魚, 海膽, 和帆立貝~當中我最鍾意食鱈魚同深海池魚😍 非常新鮮👍🏼 鱈魚輕輕炙燒過,口感更好~💜 雜錦天婦羅🍤 $108之後係我好鍾意天婦羅😍 呢度姐天婦羅漿唔會太厚,亦唔會太油膩👍🏼有蝦, 茄子, 青椒, 粟米芯, 魚等天婦羅。好食😋💜 汁燒雞頸肉 $38串燒!初頭以為會好多雞皮,食落去發現雞肉同雞皮比例剛剛好🐔 醬汁亦唔會太鹹💜 日本宮崎腸 $38食落去覺得有啲似台灣腸😆 都係好濃味💜 日式鰻魚炒飯 $108我超怕食落口feel好多細骨既鰻魚😖 好彩呢度既鰻魚冇呢個問題😝食埋個炒飯,就飽飽💜 因為第日返工唔想飲酒,所以叫咗士多啤梨梳打 $48 同 和歌山白桃汁 $38。一個有氣解壓,一個鮮甜😙💜 大圍呢間居酒屋都有幾多選擇,又坐得舒服,遲啲可以

💜 喺土耳其返嚟要食返啲啱口味既好野食😂 食日本菜就啱哂😚

💜 胡麻豆腐蕃茄沙律🥗 $68
胡麻醬無得輸🤣 豆腐好滑,沙律菜同蕃茄都幾新鮮👍🏼

💜 木子刺身盛合 (5点) $328
餐廳會嚴選五款日本直送時令刺身~

💜 雜錦天婦羅🍤 $108
有蝦, 茄子, 青椒, 粟米芯, 魚等天婦羅。好食😋

💜 汁燒雞頸肉 $38

💜 日本宮崎腸 $38
食落去覺得有啲似台灣腸😆 都係好濃味

💜 日式鰻魚炒飯 $108
食埋個炒飯,就飽飽

一個有氣解壓,一個鮮甜😙

💜 大圍呢間居酒屋都有幾多選擇,又坐得舒服,遲啲可以再戰😌