2017-06-11 141 瀏覽
一個人係CWB唔知食乜好,又翻兜之前食過一次既tetsu (唔係賣cheesecake果間啊)沾麵份量有分大/小,價錢一樣,但小份既我印象中都唔少,因為D麵係粗身煙韌有咬口既麵,好飽,但我唔記得佢本身已經有叉燒!搞到我加左份...怕浪費又強行食晒..沾麵湯好濃木魚(柴魚?)味,叉燒唔係一lan果種肥瘦不均勻又簿到照燈果種,呢度既叉燒係厚身的,啖啖肉,無乜肥膏,有時間唔中一兩塊會乾左D,但overall D叉燒配搭個沾麵好好,一濃一淡,掛晒D湯汁~ 另外好鐘意本身有既筍條,好似D煙熏筍咁好入味 又爽脆,夾埋D麵再加D辣既蝦乾一齊食,好香濃ne~又一肥仔餐,食晒D麵,好彩我無飲埋D湯(唔鐘意咸)。
辣沾麵(小)+叉燒

又一肥仔餐,食晒D麵,好彩我無飲埋D湯(唔鐘意咸)。
2017-06-07
辣沾麵(小)+叉燒