2019-10-30
同朋友參加畫班,放學後四五點,正當肚餓又唔知食乜好,行咗陣apm就過隔離食放題啦已經有一段長日子無食放題第一輪當然食啲前菜啦,可以喺出面自己夾嘅,款式都算多,有凍蝦同青口,青瓜、中華沙律、木耳、泡菜...都算飲品櫃款式都好多,連麥精、維他奶都有!但我都係鍾意飲無糖茶啤酒都有鵝肝手卷,粒鵝肝真係太細粒,食咗都唔知有個海膽拖羅米通都ok燒菠蘿都好食,仲有好多汁估唔到燒鯖魚咁大塊,但都燒得幾好食,我成條食唒架羊架一般無特別,鰻魚都還可以有個萵荀帆立貝,放題竟然會用萵荀幾搞笑,都好食嘅刺身就一般啦,凍到全部都無味,泰式蝦好細隻又無味,整體嚟講啲刺身食一轉都勉強食埋,無可能再落order炸蠔雖然個皮好厚,但炸得幾好!熱辣辣夠鬆化串燒不過不失啦,牛舌有少少過咗火囉鮑魚花膠都任食,都幾好,夠味蟲草花响螺湯,都好飲,放題嚟講算係唔錯嘅湯水最奇怪係有小籠包同豬腳薑😂我最愛小籠包,所以飽都食咗兩隻,豬腳薑就無試,但睇個樣都ok甜品個樣都幾靚但真係得個樣!唔好食雪條款式都好多,雪糕就少款啲我就試咗個沖繩海鹽,真係咸咸地無咩味款式樣樣都多,眼濶肚窄,好多嘢都無試我地5:15-7:15時段係$188+10%呢個
鵝肝手卷,粒鵝肝真係太細粒,食咗都唔知
有個海膽拖羅米通都ok
燒菠蘿都好食,仲有好多汁
估唔到燒鯖魚咁大塊,但都燒得幾好食,我成條食唒架
羊架一般無特別,鰻魚都還可以
有個萵荀帆立貝,放題竟然會用萵荀幾搞笑,都好食嘅
炸蠔雖然個皮好厚,但炸得幾好!熱辣辣夠鬆化
串燒不過不失啦,牛舌有少少過咗火囉
鮑魚花膠都任食,都幾好,夠味
蟲草花响螺湯,都好飲, 放題嚟講算係唔錯嘅湯水
甜品個樣都幾靚但真係得個樣!唔好食
雪條款式都好多,雪糕就少款啲 我就試咗個沖繩海鹽,真係咸咸地無咩味
款式樣樣都多,眼濶肚窄,好多嘢都無試
我地5:15-7:15時段係$188+10%
呢個價錢都尚算ok啦⋯⋯但食物味道同質素都係一般