2018-01-18
話說上次打完個食評,比同事話好mean,其實吾講出黎真係吾得,邊可以食漢堡包無雞蛋!今日同同事黎,試左食經墨西哥辣椒包加左10蚊要左個nuggets。個包吾算太辣,個waiter一早講左所以先試,佢話如果鐘意辣可以加多份辣椒。個nuggets 真係吾錯,比個good先Iced lemon tea 都keep到,good!今次打食評既原因係,好欣賞依度既服務,其實d waiter好後生,諗住佢地會玩玩下,但其實個個好認真同專業,尤其有1-2個高級小小既部長,會周圍問我地既意見。我同左佢講話無雞蛋吾得,佢話佢地都留意到客人既意見想有雞蛋,話openrice 有人提議過,佢地黎緊都會加入menu,仲話吾洗等好耐添。哈哈,佢地應該吾知果份openrice comment就係我打。好開心講左既意見被接受同重視既感覺!另外見到佢地d高檯都轉左位,多口問個部長,原來又係客既意見黎。所以開始like依家餐廳,吾知個老板係吾係後生仔?如果吾係邊有甘open mind, 加油!