2017-06-14 1527 瀏覽
今次雖然只係外賣,但都不得不寫黎讚讚個職員。我問職員金兜記炒飯係咩黎架,個職員答我即係欖菜肉鬆炒飯不過佢睇得出我好似唔係咁鍾意,就介紹咗我,如果想清清地就揀瑤柱蛋白炒飯,最後我揀咗個瑤柱蛋白炒飯同埋豉油王炒麵。畀完錢之後我坐低咗喺度等,點知個職員好有心咁走過嚟問我使唔使開壺茶飲下,跟住佢就好細心開咗壺茶,仲幫我斟埋添,真係好好呀!雖然只係短短等咗一陣,但佢都會特登去開壺茶畀我。之後, 個職員俾外賣我嘅時候仲好細心咁問我,「兩對筷子夠唔夠呀?唔夠再畀你呀。」而家真係好少有咁有人情味嘅餐廳。食物方面,豉油王炒麵好乾身,而且唔會太油,亦唔會好鹹,味道剛剛好。瑤柱蛋白炒飯真係如職員所講,味道清清哋,但係配合少少瑤柱加蛋白,味道好好,炒得好乾身,好好味!
今次雖然只係外賣,但都不得不寫黎讚讚個職員。

2017-06-14
10 分鐘 (外賣自取)
  • 豉油王炒麵