2021-05-05
9 0 後 的 味 蕾早餐想食得chill啲 · 又貪心想有茶仔既價錢 · 呢間餐廳幫到你 · 以我食過超過30次高興既早餐經驗話你知 · 你食完一定會番轉頭再食簡而精既飯後評價(5分為滿分)食物質素 : (4分)餐廳環境 : (5分)侍應服務 : (5分)價錢 : (5分)CP值:茶餐廳價錢·但環境chill·野食幾好味詳盡評價高興係我番工食早餐必選之地 原因有以下幾點:1. 早餐價錢好抵 $30 - 45 · 自己睇下餐牌 · 最正係咩 · 就係佢包個杯野飲 · 並非茶仔普通野 · 而係大大枝玻璃樽維他奶 · 加$9仲可以有手調咖啡 · 你話去邊搵到?2. 誠意推介蕃茄牛肉通 / 招牌煎豬扒餐佢個蕃茄湯好濃 · 牛肉好新鮮 · 通心粉仲要唔係林啤啤個種 · 一碗食完飽到喊而佢個煎豬扒係我食足一年都未厭 · 兩塊豬扒勁juicy · 仲要軟棉棉 · $37要試下 ·其他茶仔搵唔到 ·蛋可以選擇炒蛋3. 唔好睇我成日講到好似一間茶仔 · 間餐廳好chill • 裝修係行少少西式風格 · 加上流行廣東歌 · 呢個早餐係買享受4. 員工好nice · 可能我已經係熟客仔 ·所以入親去好有
簡而精既飯後評價(5分為滿分)
食物質素 : (4分)
餐廳環境 : (5分)
侍應服務 : (5分)
價錢 : (5分)
CP值:茶餐廳價錢·但環境chill·野食幾好味
詳盡評價
高興係我番工食早餐必選之地 原因有以下幾點:
2. 誠意推介蕃茄牛肉通 / 招牌煎豬扒餐
4. 員工好nice · 可能我已經係熟客仔 ·所以入親去好有親切感