2023-02-23 180 瀏覽
呢個位於旺角女人街內嘅人氣cafe,真心推介🥰咁高人氣係絕對有原因架🫰首先佢門口設計已經好識得引人注意⚠️入到去入面,原來有兩層🤩amazing….. 仲要兩層風格完全唔同☺️花雕麻辣意粉配海蝦比我想像好太多🤤辣辣哋嘅意粉令人食落開胃,而且仲有大大粒蝦仁🍤又彈牙又juice😊流晒芝士日本和牛漢堡呢個餐擺盤精緻,又大份😂感覺都滿瀉出嚟,好貼切佢個名😝漢堡外層鬆脆、中間和牛加埋芝士勁juice,仲有一個大啡菇🍔而且麵包配料都好出色,真係十分推介🥰髒髒牛角包窩夫呢期真係好hit牛角包窩夫. 好多地方都有,要整到好食唔難,要突圍而出都唔容易😚呢個髒髒版又幾特別,成功吸引眼球☺️📌 GRIND SIZE (旺角)旺角通菜街10號地舖#窮撚食物 #旺角女人街 #女人街美食 #旺角美食 #旺角Cafe #Cafe推薦 #咖啡 #打卡熱點 #relax #hkfoodie #yummy #teamhappyfoodies #mkfood #mkcafe #grindsize #coffee #Camera #相機食先

首先佢門口設計已經好識得引人注意⚠️

花雕麻辣意粉配海蝦

流晒芝士日本和牛漢堡

髒髒牛角包窩夫

📌 GRIND SIZE (旺角)
旺角通菜街10號地舖

2023-02-15