2023-05-25 25 瀏覽
【旺角•GRIND SIZE】✨@grindsize ————————————————————————餐廳位於花園街,地理位置方便,樓高兩層地方闊落,好適合同朋感覺傾吓計飲杯嘢,食餐飯聚一聚。🍯|松葉蟹肉·蟹籽沙律·柑橘油醋 |HKD 108新鮮既蟹籽沙律,配上香濃既松葉蟹肉,混合金橘香味嘅油醋,味道比一般沙律清新細緻。🍯|意大利豬面頰肉溫泉蛋卡邦尼闊蛋麵|HKD 138香脆既意大利豬面頰提升咗卡邦尼闊蛋麵既層次,味道不但香濃細滑,闊蛋麵的口感具有彈性和嚼勁,質地也很有韌性,不會過於軟爛,食落去非常有口感,回味無窮。🍹|香橙蜜柑梳打|HKD 44飲品芳香、果香濃郁,口感非常清爽,帶有濃郁的香橙和蜜柑味道,不會過於甜膩,口感非常協調。🍹|抹茶菠蘿梳打|HKD 46單睇飲品已經覺得層次豐富,淡淡既清香抹茶味,再加上香甜既菠蘿味,以梳打配合,真係夏天消暑佳品。
【旺角•GRIND SIZE】✨@grindsize
————————————————————————