紅磡係掃街既好地方😆今次突登黎食下呢間新開既漢堡包小店,試下有無其他人講到咁抵食同好食先!開頭我地兩個企係到唔知揀咩好,店員見到我哋咁苦惱,就介紹我哋有邊幾款特色漢堡,佢話呢度嘅自家醬汁比較特別,除咗漢堡包,仲有熱狗同其他小食🍔日式漢堡 $58呢個係佢推介嘅其中一款,入面有wasabi salsa,牛肉漢堡正常質素,有牛味又juicy,wasabi醬既味都唔錯,不過略嫌唔夠多。最欣賞反而喺個包,有時食漢堡包好怕比啲醬浸到淋晒,呢度個包烘到好脆、好香牛油味😍🍔大啡菇牛油果素漢堡 $58唔食牛既呀妹嚟到都有適合素食既菇漢堡,同時間佢又好想試下自家製既鹹蛋黃醬,好彩呢度嘅漢堡包可以自由加錢配醬,problem solved! 🍟炸薯條 配和風紫菜粉 (套餐+$15)食漢堡包點都要有薯條先完美,幼身嘅薯條,熱辣辣,均勻地沾滿紫菜粉,啱晒本身好鐘意食M記shakeshake薯條嘅我哋🦑唐揚魷魚配秘製香草茄汁 $38魷魚炸粉薄得嚟,外皮都夠脆口,重點係個醬汁,唔好以為係普通茄汁就忽略咗佢,呢個香草茄汁有少少辣辣地,食落好似平時食海鮮點嘅Cocktail Sauce👍🏻如果講價錢同埋食物質素,呢間小

🍔日式漢堡 $58

🍔大啡菇牛油果素漢堡 $58

🍟炸薯條 配和風紫菜粉 (套餐+$15)

🦑唐揚魷魚配秘製香草茄汁 $38

如果講價錢同埋食物質素,呢間小店性價比都幾高,美中不足係等候位置近後巷,間唔中都有路人會走過,不過店主話之後都會擺個屏風隔一隔住,令食野既位置有番d私隱。