2018-04-06 1731 瀏覽
食咗啲咩:19肉蟹雞煲(真係冇改錯名)- 一開始侍應問我要小辣定唔辣?咁中辣同大呢?不如問要唔要辣...- 可能兩個嘅味根本唔夾,雞冇雞煲香味,蟹又冇蟹鮮甜味。-)加左午餐肉:我諗都好難搵到啲咁冇質素嘅午餐肉,完全鬆散冇味。-)加左碟牛肉:因為佢好似好高級好多選擇咁,我問侍應邊隻會瘦啲,佢話個個部位都會可以好瘦。結果整咗啲薄切雪櫃肉出來,咪又係大昌質素嘅美國冰格肥牛。環境:地方細唔緊要,香港租金貴,不過就好唔乾淨。侍應服務:-)掛住吹水,叫佢比個鉗我食蟹就幫我埋單。當時唔好話加餸同飲酒,連個煲都係食到一半。-)侍酒:扮晒高級,不過用咗serve紅酒同啤酒嘅方式來serve清酒,九唔搭八。我都飲晒支酒,佢仲問我駛唔駛幫我包起佢攞走... 兩個人晚餐大概食咗$1000,貴嘅又講唔上,不過都唔算平丫。竟然可以環境,食物,服務,都唔合格嘅。
食咗啲咩:

19肉蟹雞煲(真係冇改錯名)

- 一開始侍應問我要小辣定唔辣?
咁中辣同大呢?不如問要唔要辣...

- 可能兩個嘅味根本唔夾,雞冇雞煲香味,蟹又冇蟹鮮甜味。

環境:地方細唔緊要,香港租金貴,不過就好唔乾淨。

侍應服務:

2018-04-05