2018-11-13 614 瀏覽
間唔中Happy Friday都會上嚟廣源, 呢度其實冇乜食肆, 所以都係嚟返呢度食, 不過呢度啱我地口味的又唔多, 所以次次都係叫鹽酥雞扒麵, 不過今次有發現, 有個台灣小食好掛住, 就係蚵仔煎, 見佢有, 就當然要試試啦~ 鹽酥雞扒麵每次都係叫呢個, 睇返我之前啲食評就知, 不過唔知係咪次次都唔同師傅, 個雞扒有時炸得好乾身, 唔油膩, 但有時又炸得差啲, 好鬼油, 真係要睇師傅兼睇師傅心情~ 蚵仔煎睇個樣都唔差, 食落都唔錯, 蚵仔都夠多, 而且有啲仲唔係仔, 係佬 不過要趁熱食, 因為口感非常QQ, 但凍咗就變成又厚又實, 相差好遠~ 凍蜂蜜紅茶超多蜂密, 太甜, 雖然茶味都夠, 但下次可以叫佢少甜~

凍蜂蜜紅茶
超多蜂密, 太甜, 雖然茶味都夠, 但下次可以叫佢少甜~
2018-06-29