餐廳: 仙跡岩 (四方大廈)
資訊:

2022-02-19 362 瀏覽
凍冰冰 好想食碗熱辣辣既湯麪 好耐都無食過 仙跡岩 好有童年回億仲好有童年味道 好好食 一入到去 職員好殷勤服侍 仲推介我地有咩好食 最後 我地叫左 豬軟骨滷肉飯 三味牛肉麵 仲有 咖啡點子 同 食台灣野一定要有既 珍珠奶茶 豬軟骨滷肉飯 - 豬軟骨 軟淋入味 滷肉唔太肥 三味牛肉麵 - 有牛展 牛根 牛肉 牛展好食 夠淋 麵唔會太淋 .. 湯底好夠味 好濃 我最鐘意就係 台灣咖啡 好香 有小小炭燒嘅味道 點子jelly 好QQ 絕對一定要試 一試必愛上牛同豬都好入味 好食 珍珠夠煙靭 會keep 住黎
凍冰冰 好想食碗熱辣辣既湯麪

好耐都無食過 仙跡岩