2021-08-03
又到暑假,點都要約閨蜜👭一起下午茶 ,順便慶祝生日🎂~Happy Birthday to us 大家都帶住小朋友🤣 (人大了⋯⋯)近排見到 @SEVVA 出咗個 #童心童趣親子下午茶 ,我地就帶埋啲小朋友去 afternoon tea 三層架下午茶set 份量非常豐富,侍應哥哥一攞埋嚟我地即刻嘩一聲~彩色繽紛嘅架上面,有糖霜可愛小狗、小丑、我最鍾意嗰支太陽花🍭 小朋友不斷話要食!(真係食得㗎!)就咁睇都覺得好開心,我哋懷着童心不斷打卡後,就開動啦!📸📍去相鹹點嘅脆香雞槌、黃金炸薯條同他他醬炸蝦好惹味~仲有免治雞肉及蛋沙律三文治、芝士通心粉春卷、迷你黑豚肉腸熱狗~甜點方面,最愛彩虹啫喱配法式雲呢拿奶凍 ,仲有香蕉芭菲、朱古力花生醬慕斯杯#sosweet 💕 !!食到要打包走~~#SEVVA 環境好靚,360度維港海景,同朋友聚會坐得好舒服!個set 包兩杯獲殊榮調酒師 Dr. Nic 精心炮製的無酒精特飲,有位小朋友飲晒我杯野🥲慶祝生日可以另加棉花糖雲蛋糕 ~🍰🍬好靚另SEVVA有20 位用嘅下午茶宴會派對套餐,包10個親子下午茶、10個迷你棉花糖蛋糕,有玩具同扭波波表演或魔術表演,都
大家都帶住小朋友🤣 (人大了⋯⋯)
鹹點嘅脆香雞槌、黃金炸薯條同他他醬炸蝦
#sosweet 💕 !!
食到要打包走~~
慶祝生日可以另加棉花糖雲蛋糕 ~🍰🍬好靚
另SEVVA有20 位用嘅下午茶宴會派對套餐,包10個親子下午茶、10個迷你棉花糖蛋糕,有玩具同扭波波表演或魔術表演,都幾方便~可直接向SEVVA查詢
📌PS 問咗朋友呢個set要三日之前預訂,想食記得打電話去book 🔍
#海景餐廳 #中環美食推介 #hkhightea #hkafternoonteaset #sevvahk
#foodie #foodiehk #HKRestaurant #Central #HK #親子下午茶 #打卡餐廳 #親子 #親子好去處 #中環 #親子活動