2021-07-21 679 瀏覽
仔仔好鐘意食自助餐㗎,見到灣景國際有個午後自助餐,仲有兒童遊樂坊,食自助餐之餘仲可以比小朋友玩到夠,大人細路一齊鬆一鬆充充電,爽啊🤣🤣🤣!小朋友坐唔定就一定啦,家長想食得輕鬆自在,呢個「童」遊暢聚午後自助餐嘅兒童遊樂坊就幫到手喇😌😌😌!兒童遊樂坊有滑梯、圖書角、帳幕、汽車🚗等等,比小朋友享受美食同時盡情放電go go go 😚😚😚!午後自助餐菜式一啲都唔少㗎,有冰鎮海鮮、新鮮沙律及凍肉、壽司🍣、熱食、甜品🍮、仲有MÕVENPICK 雪糕😍😍😍不得不提嘅係爆谷專區,家晞b見到勁開心啊,未開始拎嘢食已經叫定我去拎定爆谷🤣🤣🤣!食完野,我地仲玩左魔法🪄變變變,另加 $18 仲可以尊享冰涼特飲1杯或無酒精奶油啤酒1杯同時免費使用魔法師攝影服飾10分鐘💕💕💕著起魔法師🧙🏻‍♂️嘅衫之後,係噤擺pose叫我影相,不停揮動權杖變變變,睇見佢都覺得開心啊🤪🤪🤪!玩完就梗係嘆返杯冰涼特飲啦,特別為小朋友釀造嘅奶油啤酒,清甜不膩份外滋味,飲一啖就痴住啲泡沫白鬍子,好kawaii呢🤣🤣🤣!總括,呢個灣景國際「童」遊暢聚午後自助餐值得再encall,好耐都未試過食得噤嘆🤣🤣🤣今次真係大人細路都大🈵️足啊💕💕💕!