2021-12-20
1941 瀏覽
介紹個好chill既地方比你地relax下,呢度就係美麗華酒店裡面既一間露天酒吧,佢一眼望晒其實唔算好大,同埋冇乜景,四周都係比酒店房包住,不過佢冇果種石屎森林既感覺,反而出奇地舒服,因為四周圍都有植物係度,旁邊有個小型池畔,係你chill緊既時候聽到啲流水聲,又有竹葉圍住,其實完全唔覺侷促💆🏻♀️我見佢啲cocktail 好特別,所以嗌左兩杯cocktail ,一個小食😌🍸Sangria:好fresh,荔枝味好重,甜度適中,又唔會蓋過酒味,有啲菠蘿乾做伴碟,一齊食好夾😍😍🍸Oh!La : 佢帶酸,不過飲既時候帶有一浸玉桂味,幾特別,個人喜好,我就麻麻地啦,朱古力曲奇做伴碟,又有得食😂😂不過呢兩隻既cocktail 酒味偏淡,所以若果中意酒果重既你就係太適合啦😎其實本身冇唸住嗌小食,但可能閒日關係,每枱最少叫一款,我地又食飽先嚟,唯有叫個輕食,佢係什菜凍盤嚟,我就覺得好一般,好奇怪🤔🤔服務嚟講不過不失啦,因為我地坐係角落位,所以叫staff都有啲難,加上又好似唔夠人,同埋漏左