2022-08-02 762 瀏覽
餐廳裝修好靚,好有餐廳名妖怪feel🤩🤩打卡一流📷高質👍👍👍一定會再去❤️💗出餐效率又夠快,唔洗等太耐❤️ 一入到餐廳會見到好多以妖怪日作主題的background,聽餐廳員工講原來係日本漫畫大師水木茂既design,幾特別同吸引! 呢到個燒鰻魚飯定食相當有水準, 價錢都有成正比👍基本上佢係有原條厚身蒲燒鰻魚係我地個定食, 啖啖肉之餘又唔會太乾身,甜美嫩滑, 食唔出有咩魚骨,係超值既鰻魚飯😊 我地仲叫咗個壽司set 🍣 - 一共有10件唔同款 ~ 中拖羅,牛鰍,赤身,金木鯛,深海池魚,真名鰹,昆布漬白蝦,北海道帶子,三文魚子,布甸蛋🤤 我最中意食既係金木鯛壽司,佢既油脂岩岩好,肉質細膩,味道鮮美!另外個布甸蛋,蛋味超濃厚,口感軟滑,味道甜美👍