2017-11-09 47 瀏覽
話說中秋前, 朋友帶我黎試新野順便食個二人團年飯,哈哈。食韓國野不嬲都係我至愛, 所以朋友特登揀左呢間fusion韓菜黎試下。一直以黎都好喜歡食韓式飯團, 所以就叫個呢個泡菜吞拿魚飯團黎食, 泡菜味道唔算好強烈, 岩岩好。吞拿魚同泡菜飯混埋一齊多左少少層次, 但我最喜歡GE就係外層滿滿GE紫菜絲! 另外, 我地再ORDER左一個韓宮年糕, 其實係韓式牛肉炒粉絲MIX 年糕, 有豐富GE傳統炒粉絲味道, 微辣口味增加左味道GE層次。而最重點GE當然要食韓國炸雞, 我地揀左鄉村風味炸雞。原隻烤雞咁上, 真係嚇左我地一跳, 但外皮烤得好脆好香, 呢個份量適合3個人食, 旁邊有3份唔同口味GE醬汁任你點, 但其實就咁食都好好味。新試GE FUSION 韓菜比左新嘗試我, 一試無妨呢~!

話說中秋前, 朋友帶我黎試新野順便食個二人團年飯,哈哈。

新試GE FUSION 韓菜比左新嘗試我, 一試無妨呢~!
2017-10-20