2021-12-02
留意左依類串燒放題一段日子,終於一償心願試一次。環境 唔算迫,2人坐4人枱,不過就算4個人坐都好舒服招呼 唔錯,都有禮貌,可能人唔多食物 唔算好多款但都夠食,串燒炸物甜品飲料小食過飯,菜同意粉都有 爐都幾夠熱,坐係中間位d熱力都一直迫埋黎,主打既串燒無海鮮,主要係肉類同蔬菜丸腸嗰d,另外炸物都幾唔錯,以下詳細介紹下薯餅食唔到蟹肉但幾滑味道ok,炸芝士正常味道,炸蠔好正味道頗濃唔乾唔梅,炸蝦都可以,榴槤波同蠔一樣咁正,夠香夠滑腸,丸,蒜蓉包,菠蘿,棉花糖正常野無特別,午餐肉燒賣鴨胸麻麻地可以唔駛食,推介叉燒,甜甜地夠香有肉汁。另外雞軟骨落鹽唔錯,三色椒同翠肉瓜落鰻魚汁都姙好。仲有豬腩肉都幾香。菜同意粉都竟然有,味道唔差有多款前菜小食,一般啦,台式甜品老婆好鍾意另外仲有南瓜湯,魚蛋青口等幾款熟食可以出去攞甜品櫃有生果豆腐花雪糕雪條,飲品紙包同幾款汽水嗰d,無啤酒正價閒日食3個鐘二百幾我覺得整體唔錯都值,我會返食囉
環境 唔算迫,2人坐4人枱,不過就算4個人坐都好舒服
招呼 唔錯,都有禮貌,可能人唔多
菜同意粉都竟然有,味道唔差
有多款前菜小食,一般啦,台式甜品老婆好鍾意
另外仲有南瓜湯,魚蛋青口等幾款熟食可以出去攞
甜品櫃有生果豆腐花雪糕雪條,飲品紙包同幾款汽水嗰d,無啤酒
正價閒日食3個鐘二百幾我覺得整體唔錯都值,我會返食囉