2024-10-29
見壽司郎在青衣城剛開張,今天下午兩點幾經過,見不是太多人等候,所以就入去食下午茶,順便參觀一下這間新舖!在青衣城的壽司郎地方很大很寬敞,侍應們很有禮貌! 由於時間關係,我就即刻用佢哋專屬的平板電腦點餐,小妹當然點咗呢度嘅迷你飯壽司精選啦 ! 點餐後,壽司很快就從輸送帶送到,小妹至愛的極上鰻魚、吞拿魚腩、三文魚腩都好新鮮好有水準! 可惜,呢度嘅帆立貝較细,壽喜燒牛肉就有啲渣,有少少失望。至於這裡的海螺雙味和三點貝壽司,尚算可以!但這裡的炸蝦天婦羅烏冬好貼心,炸蝦可以分開上,而且味道和份量都好足料! 肚仔餓嘅朋友可以不妨order 這個烏冬,性價比超高,包你好快有滿足的感覺!最近見青衣城有很多食肆商舖都更換了,而壽司郎原址其實是丼丼屋和青悦,希望其他商舖可以繼續維持,大家要繼續支持本地食肄呀!