晚上7:10分到. 坐位任選, 因為客人不多. Order 了以下食物Poppadoms (免費) 薄薄的脆餅, 配薄荷香料醬一起送上芒果乳酪果汁$25 味道不太甜, OK喎 4個人一人一杯咖喱角, 是薯仔咖哩角 一碟4件, 中間的薯仔很多, 好味道!洋蔥烤餅, 一碟4件 不錯芝士烤餅, 一碟4件 我覺得比洋蔥烤餅更美味 咖喱蝦, 一碗有6隻, 但蝦肉只是爽口沒什味道,而友人因為不能吃辣, 咖哩只叫小小小辣. 所以試唔到辣! 感覺不辣但feel 到咖哩當中有少少甜味.不錯. 所以下次, 下次再去我一定要試辣, 要試辣!碳燒雞, 一碟有2件脾+2件胸肉, 除了有股碳燒香味及香料味, 但雞本身的味道較淡 不夠濃. 薯仔椰菜, 薯仔味道可口 印度炒飯 $28 就是因為上桌的時候炒飯外觀很靚, 所以今次才會拍下食物照片. 淡淡的炒飯但帶了股香料味. 友人覺得味很淡話無味, 但我覺得味幾香, 唔錯!4人晚飯埋單共$370 食完好飽呀
Mango Lassi
洋蔥烤餅
薯仔椰菜
Tandoori Chicken 碳燒雞 / 印度飯

芒果乳酪果汁$25 味道不太甜, OK喎 4個人一人一杯
洋蔥烤餅, 一碟4件 不錯
芝士烤餅, 一碟4件 我覺得比洋蔥烤餅更美味
所以下次, 下次再去我一定要試辣, 要試辣!

薯仔椰菜, 薯仔味道可口

4人晚飯埋單共$370 食完好飽呀
2011-04-19