2005-05-18
我係係晚上8點去的,都有好多位空的,但唔知點解我地5個人要逼係一張明確係四人的台,我覺得係非吸煙區佢好雪白好靚個環境十分靜,我覺得唔適合多人去。咁我地就叫左5個set dinner,頭盤係沙津味道一般,d生菜似剛剛係街市買黎未洗過咁,個湯就好"傑"但都ok啦可以接受。最ok就係個主菜意粉,無咩特色,勝在唔難食。之後我地每人都叫多杯野飲,我叫左杯翡冷翠,好靚(上層紅色下層小小黃色)好好味呀,而我個frd 叩左個朱古喱都好ok,有好濃的士多啤梨同朱古力味。之後再叫多個cheese cake ~good 呀~真係good。佢d服務態度都係ok 的,好明顯係人手太多,好多人都係企係到,但手腳好慢,我地係叫完野飲之後叫佢比多杯溫水,但係佢係直到我地食完旦糕先到。唔知點解咁多人,要去廁所,只有一格,排左好耐先去到廁所。
唔知點解咁多人,要去廁所,只有一格,排左好耐先去到廁所。