2008-06-10 33 瀏覽
今日想俾D新意女朋友, 所以帶佢去數碼港睇戲+Dinner-------------------------------------------------------------------------睇戲見人體壽司, 於是了起我條筋去食壽司. 叫左1)三文魚壽司, 北寄貝壽司,蟹子壽司2)雞串,粟米串3)土左tofu4)豚肉拉面壽司尚可, 不過最低消費20 蚊碟, 如果叫蛋呀, 蟹柳呀就唔抵, 因為同出面ge 水準差唔多, 但係叫和牛就ok, 因為50有兩件, 出面多數3x 一件.串燒不合格, 太乾了, 未解凍就燒, 而且粟米太細條, 太細粒.是日係我地的tofu 有一舊配大量紅薑, 差d辣親我女朋友, 唔夠細心, 麻煩你地下次碟邊上拉面比未味千好, 隻蛋有溫泉feel, good-----------------------------------------------------------------------------------------------環境同service 都錯0既.自動波倒水, 主動介紹推介, 侍應有笑容. 環境唔錯, 不過有一半分應該比數碼商場-
今日想俾D新意女朋友, 所以帶佢去數碼港睇戲+Dinner
睇戲見人體壽司, 於是了起我條筋去食壽司. 叫左
1)三文魚壽司, 北寄貝壽司,蟹子壽司
2)雞串,粟米串
3)土左tofu
4)豚肉拉面

是日係我地的

拉面比未味千好, 隻蛋有溫泉feel, good
環境同service 都錯0既.

------------------------------------------------------------------------------------------------
都係0個句, 唔係話唔好食, 但係le 個價錢, 可以食得咁好.

今日係我地0既117日