2011-10-17
成日都聽到妹妹話同男朋友食和民~今日終於有時間去食一次而且日日都睇開飯喇搵食~所以索性開埋帳號打食評^^既然黎得食,當然要食多d先夠本~不過唔太習慣女侍應跪係度幫我寫野,有d尷尬不過自問我同女友真係唔太習慣食野前影相~結果有4碟都被我地食哂或者食到一半先記得影相= =食剩一半既沙律同芝士年糕燒餅芝士年糕燒餅ok唔錯相樸火鍋,呢個上枱後就覺得分量太小感覺箱壓星縵壽司一般~都係手捏壽司好味d~而且本人唔太喜歡壽司加咁多沙律醬既物體= =意大利風薄切鮭魚分量太小,不過我覺得幾特別~食落又唔錯^^海老天婦羅一般,不過比起某些料理店好一點~起碼粉漿唔算厚~==============================本人覺得值得一去既~可能環境都唔算嘈雜~服務生反應都幾快同態度唔錯~最難得係食物照片同上枱既樣都差唔多可能實在有太多食物與圖片不符既餐廳~所以令我覺得呢間做到差唔多樣已經好好
今日終於有時間去食一次
而且日日都睇開飯喇搵食~所以索性開埋帳號打食評^^
既然黎得食,當然要食多d先夠本~不過唔太習慣女侍應跪係度幫我寫野,有d尷尬 不過自問我同女友真係唔太習慣食野前影相~結果有4碟都被我地食哂或者食到一半先記得影相= = 食剩一半既沙律同芝士年糕燒餅 芝士年糕燒餅ok唔錯 相樸 火鍋,呢個上枱後就覺得分量太小
意大利風薄切鮭魚分量太小,不過我覺得幾特別~食落又唔錯^^
海老天婦羅一般,不過比起某些料理店好一點~起碼粉漿唔算厚~
最難得係食物照片同上枱既樣都差唔多