2020-05-23
呢間餐廳開左好耐,今日朝早諗唔到食咩又唔想食連鎖餐廳,行過見到呢間,睇左一下餐牌,見價錢都個理,就入左去試下。我一個人入到餐廳,侍應叫我隨便坐,示意叫我去大圓枱搭枱(如果大家想係疫情下去幫襯嘅話就要留意番大圓枱無隔板分隔的👎🏻,要同其他唔識嘅人共用餐桌👎🏻)咁我叫左個早餐A-仿鮑魚片火腿米線配火腿炒蛋,飲凍啡 ($32+3凍飲)我一心以為早餐係跟方包,但睇真d餐牌要加2蚊先有多士😅大家要留意番 (一般茶記都係加2蚊由方包轉多士)食物質素一般,份量偏少......同埋好多烏蠅同蚊,地舖茶記有烏蠅都算,但呢間係商場1樓嘅舖頭都有烏蠅同蚊,真係接受唔到。同埋呢間茶記無提供tissue ,要俾$3買。(我問完個伙記有無tissue,佢同我講要俾錢買,但下一秒就俾tissue俾熟客,仲要大大聲講「一張夠唔夠,俾多張你」,方死人全場聽唔到,呢個感覺好差。)👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
同埋呢間茶記無提供tissue ,要俾$3買。