(非會員)
2011-06-26 1425 瀏覽
第一次同老公食生蠔^^其實好耐之前睇MAGAZINE介紹果呢間蠔吧, 但係前排太忙無時間黎食!!今次終於的"起心肝,山長水遠咁走黎食!! 一去到,見到入面坐爆哂,重要衰在自己無BOOK位,心諗衰左,唔通真係要走,好彩有個WAITRESS姐姐出黎主動問我地有冇BOOK位,叫我地等多15分鐘到!!結果唔使5分鐘就有人埋單^^ 唔係等左好耐就有得入啦!!入到去第一個感覺係好逼,不過欣賞佢塊大鏡,顯得間鋪無咁細 跟住ORDER左個鮑魚生蠔餐, $500都唔使,抵呀 另外再叫個WAITRESS姐姐介紹多6隻生蠔比我地, 值得一讚, 佢年紀細細但好有禮貌, 又好笑容, 我同老公都覺得佢靚女呀!不個成間鋪點解得一個WAITRESS 等左差唔多10分鐘先上生蠔==不過見咁多人, 都無所謂,最重要係有得食 ORDER左隻 BLACK PEARL, 好好味呀,好鐘意, 但係因為重有其他野食,所以無再ORDER過!!凍食鮑魚好好味,下次會再ORDER過!!海膽OK,老公讚好^^ 餐果個包太硬==個湯咸左少少!!本人都重接受到,但老公就唔太滿意!意粉味道唔錯,但個口感怪怪地, 唔識形容 最後等左好耐先

今次終於的"起心肝,山長水遠咁走黎食!!

唔係等左好耐就有得入啦!!

入到去第一個感覺係好逼,不過欣賞佢塊大鏡,顯得間鋪無咁細

跟住ORDER左個鮑魚生蠔餐, $500都唔使,抵呀

意粉味道唔錯,但個口感怪怪地, 唔識形容

最後等左好耐先上個甜品---冰波蘿,唔錯,但有少少出水! 最不足係無CAKE食呀><

埋單$7XX, 都算抵食, 食到新鮮生蠔好開心, 下次一定會再黎
2011-06-24