2023-09-10 15 瀏覽
其實Kiki麵喺呢度已經開咗一段時間每次見食飯時段都排晒長龍🫢 可想而知佢哋嘅人居高不下所以,建議大家預先打嚟落定order 否則等候時間都幾長🤣因為地方有限,佢哋想快到快唔到🥹佢哋已經有五款滷水套餐幫大家諗好,等大家可以用一個優惠啲嘅價錢食到唔同嘅餸菜我同同事要咗個綜合滷水套餐,同埋一個自選粉面套餐綜合滷水套餐,只需要$68 就有成8款配料麵底可以揀粗麵或者幼麵綜合滷水套餐入面有牛筋、豬耳、鴨血、貢丸、花枝丸、蘿蔔、百業豆腐、甜不辣同埋唐生菜自選拌麵套餐要咗鴨血、蘿蔔、小肥腸、百葉豆腐、無骨雞爪、牛筋同埋滷蛋而醬汁嘅話,就要左咖喱汁因為平時都係食鵝油拌麵 今次想試吓佢個咖喱汁🤤🤤 好濃郁 有輕量版印度咖喱嘅感覺🤤🤤 個汁好match幼麵 如果可以多汁少少會仲好😋😋另外佢哋加飲品仲好抵跟套餐只需要$8起 想飲杯珍珠奶茶只係加$18平過就咁喺出面買一杯🤤
其實Kiki麵喺呢度已經開咗一段時間

每次見食飯時段都排晒長龍🫢 可想而知佢哋嘅人居高不下

我同同事要咗個綜合滷水套餐,同埋一個自選粉面套餐

綜合滷水套餐,只需要$68 就有成8款配料
麵底可以揀粗麵或者幼麵

而醬汁嘅話,就要左咖喱汁

另外佢哋加飲品仲好抵
跟套餐只需要$8起 想飲杯珍珠奶茶只係加$18