2023-09-27 478 瀏覽
我係人生第一次打食評因為真係嬲到傻,唔係講笑我依家仲食緊第二餐。一開始睇落都正正常常,之後過咗半個鐘佢先上餐湯同埋一個疑似用微波爐焗嘅蒜蓉包。佢話聲稱係蕃茄湯但淡過水,之後再等多半個鐘終於有塊扒,切落去不得了,大家樂應該跑嬴佢。之後再等多三個字先上個散哂嘅千層面,普通意粉。我哋嗌咗個疏乎厘,一開始嗌果時佢講話要等20分鐘我哋嗰陣時知唔對路已經提早咗9個字講,唔意外地一個鐘之後先上到。你話唔抵食或者等得耐或者唔好食,耐唔耐都有餐廳係咁,但中哂三樣真係好激氣,仲要份量細!最尾2個set一個甜品轉疏乎厘加埋6xx,可一不可再,其實最好一次都冇食過。Ps 其實甜品質素可以,但整體真係太趕客!

Ps 其實甜品質素可以,但整體真係太趕客!
2023-09-24