2014-06-17 3975 瀏覽
第一次黎感覺都幾舒服,又有電視睇~~~~正!!我地4個人食,叫左一隻雞煲再加其他餸打邊爐,我地叫左個滋味雞,個雞煲好夠味,比出面個d食完無咁口渴,而且重有重甜味tim^^食完雞重可以自己加湯,幾時想"錄"野都得。打邊爐就一定有牛啦,我地叫左手切本地肥牛,佢地呢道既牛花紋好靚,食落好"淋"(我本身鐘意食淋,出面既手切通常會較厚同un),同埋一定要試既就係炸響鈴,真係即叫即炸,熱辣辣,好脆,另外重有碟桂花蚌,好新鮮同爽口,都幾大粒下,到食到一半,可以另外再叫個滋味汁加入湯度,就唔會愈食愈淡味,下次可以叫多d fd黎試下,因為呢道都收好夜,成1點先last order~~~
2014-06-13
30 分鐘 (堂食)
$200 (宵夜)
  • 鮮炸響鈴卷
  • 滋味雞煲