我哋嗌咗慢煮加拿大帶骨豬鞍($298)、美國粗薯條配自家製松露醬($78)、巴馬火腿忌廉蘑菇意大利飯($188)同埋法式歌劇院蛋糕($138)咁首先講咗嗰個帶骨豬鞍先啦我覺得呢個豬鞍肉質真係幾嫩滑❤️❤️食落去一啲都唔會覺得好韌而且覺得幾有咬口同埋好Juicy薯條亦都係新鮮滾熱辣炸起嘅🔥🔥我覺得佢哋嗰個松露將食落去比較甜之後就講吓嗰個Risotto同埋甜品啦Risotto食落去幾Creamy🌟🌟而且食落去幾有咬口甜品方面其實我第一次食歌劇院蛋糕😅😅唔係好慣佢嗰個朱古力比較澀最後就講埋我哋揀咗咩嘢飲啦我就揀咗要Lychee Cider($88)(分別有Lychee / Apple / Lime / Lemon / Soda Mix)飲落去味都幾啱啱好唔會太甜🥰🥰而我朋友就揀咗要Crazy Berry’s($88)(分別有Strawberry / Cranberry / Blueberry / Raspberry )呢杯嘢飲飲落去真係好重「莓」味😂😂因為真係咩「莓」都有齊曬值得一提嘅係我第一次望住水母食飯呢種感覺真係幾特別👍👍而且呢間舖頭幾乎每一個地方都係打卡位有興趣嘅話不妨去試吓

咁首先講咗嗰個帶骨豬鞍先啦

而且食落去幾有咬口
甜品方面其實我第一次食歌劇院蛋糕😅😅
唔係好慣佢嗰個朱古力比較澀

最後就講埋我哋揀咗咩嘢飲啦
我就揀咗要Lychee Cider($88)
飲落去味都幾啱啱好唔會太甜🥰🥰
而我朋友就揀咗要Crazy Berry’s($88)
呢杯嘢飲飲落去真係好重「莓」味😂😂
因為真係咩「莓」都有齊曬