香港放題餐廳嘅選擇實在太多,平時多數去旺角嗰邊食,但今晚為左就我朋友就黎左試尖沙咀嘅一樂💁🏻‍♀️ 一樂位於一棟商業大廈嘅2樓,一出𨋢就見到reception,入去發現環境好寬敞,又幾乾淨,同平時旺角超迫嘅放題餐廳好唔同👌🏻 另一特別之處就係要用wechat落單,好彩我地兩個都有個app😂一開波就叫碟刺身先。份量黎得足,同埋大致上都係新鮮嘅。三文魚幾鮮甜,encore左兩次!壽司類最好食係火炙三文魚,啲包都包得夠實,唔錯嘅。加上佢地啲壽司都係細細舊,好啱要「搏殺」嘅放題方式😂熟食方面,最正係呢個燒羊架,燒得啱啱好熟,調味正又多肉汁,好高質!甜品櫃都見得人嘅,不過呢晚movenpick得我唔食嘅🍓味,希望下次黎會有cookies & cream/chocolate嗰啲更大路嘅味啦😊