好耐冇食任食打邊爐啦!今次搵間特別少少嘅係任食點心 x 火鍋放題😍環境/ 自助區自助區係蔬菜、各式丸類、飲品,都有雞蛋任拎,烏冬、公仔麵等等,仲有幾款熟食。餐牌有三個價位,價錢唔係差好遠,所以我哋就食最貴果個。 至尊澳洲和牛火鍋餐 $268起 呢個餐多咗澳洲純血和牛、澳洲精選無激素牛板腱同安格斯特級牛肉,另外仲有澳洲精選牛板腱、澳洲上腹牛五花,最特別係有澳洲Q彈牛五花趾 😍 平時五花趾我都係喺大陸食多,香港好少任食餐廳會包五花趾呢個部位!海鮮種類都不少,青口、海蝦、扇貝、魷魚都有,另外基本嘅蝦滑、墨魚滑、鱸魚片、蝦餃等等都有。點少得主角之一點心!鳳爪、排骨、蝦餃、燒賣、鹹水角、粉果、菜苗餃、大良炸鮮奶、牛栢葉、金錢肚、蠔皇鮮竹卷、叉燒包、奶皇包等等,款式真係唔少,其實食2、3籠已經覺得好抵,加上店舖本身中午係食點心,所以點心質素有保證,好似燒賣、蝦餃咁,做得好挺身彈牙,牛栢葉、金錢肚好入味,一啲都唔馬虎。而且燒賣蝦餃仲有生嘅,係for打邊爐,碌燒賣真係第一次食😂 估唔到都好彈牙!亦有小食,最後仲有Häagen Daz雪糕送~~

環境/ 自助區
自助區

餐牌

有三個價位,價錢唔係差好遠,所以我哋就食最貴果個。

至尊澳洲和牛火鍋餐 $268起

扇貝

點心
小食
蕃薯條
點少得主角之一點心!鳳爪、排骨、蝦餃、燒
海鮮
扇貝