餐廳: BRICK LANE (中信大廈)
資訊:

2022-06-12 585 瀏覽
話說有野晌金鐘做 完全唔想去附近商場果d 大型連鎖店 醒起呢個位呢間西餐💛今次要速食 叫左兩樣野第一樣係牛肉burger呢樣同普通burger差唔多,不過不失,啲薯條炸得都幾好食,但係個牛肉就鞋左少少🤏第二樣係黃金軟殼蟹意粉🍝呢個一上菜嘅時候就已經覺得好香鹹蛋味同軟殼蟹味,軟殼蟹炸得好趣,但係鹹蛋重手咗少少,味道偏鹹,好在有少少辣椒提升返個味道層次,唔會淨係得個咸字,不過如果一個人食應該就會講得太油膩呢間餐廳賣點就應該係環境,座位同座位之間非常寬闊,唔適合朋友傾偈飲一杯食少少嘢,如果帶埋小朋友嚟嘅話仲有一個小朋友角落可以俾佢畫畫同玩添💛但係我自己最鍾意都係一行出間餐廳就可以喺個窗嗰度望到我哋好靚嘅香港🇭🇰

今次要速食 叫左兩樣野
第一樣係牛肉burger