2024-05-03 321 瀏覽
第一次食十八座狗仔粉。之前有係其他地方食過狗仔粉。門口同入面都好多明星相成個環境係旅客打卡feel仲同有一種舊式既感覺。今次叫左個狗仔粉加油渣同大雜燴。本身比佢個火鴨翅吸引但諗住叫得十八座狗仔粉就點都試下個狗仔粉。本人係堂食既。整黎餐速度快,紙碗紙羹,但問佢拎對筷子都冇得竹籤。狗仔粉係一啲淋一啲實啲。淋係真係好淋個隻。狗仔粉都大條。整體黎講唔會叫得上好食。菜脯有辣有唔辣,唔辣係正常菜脯味,辣既係死辣既感覺。油渣係得一包仔,可能有4-5粒。但有陣唔新鮮油淋淋既既感覺。大雜燴有蘿蔔豬肚豬大腸豬皮。面頭淋左咖哩汁。叫左大份份量都正常大大份咁。但蘿蔔唔入味,咖哩汁冇咩咖哩味仲有陣味,唔識形容但唔係陣好食既味。整體:唔知食左乜X落肚。P.S.希望紙羹唔好溶左落個湯到
菜脯有辣有唔辣,唔辣係正常菜脯味,辣既係死辣既感覺。
整體:唔知食左乜X落肚。
P.S.希望紙羹唔好溶左落個湯到