2023-11-22 95 瀏覽
忽然間好想食甜品,比我係App見到間餐廳,🤭原來呢度有得食意粉,又有得食甜品,不過呢度既甜品主打都係台灣甜品,🤫望到就已經好想試,🤭唔想再搵就一於係度,男友渣車車左黎呢度,好彩呢個時間人唔算滿,仲有位,🤩睇到呢度既價錢好抵食,因為睇到對面既份量都好多,😚真係無講錯,😉我叫了芒果楊枝甘露配芋圓既,芒果同楊枝甘露一向都係好夾,😜芒果又好清甜,芋圓好有咬口,😚再加埋芋圓一齊,成個芋圓都好有層次,唔同風味,而芋頭麻糬冰既賣相好有趣,好似用較剪吉起晒麻糬咁,好特別,😋飽肚感十足,甜甜地又夠冰涼,岩晒我地既胃口丫 整體來講比起出面既糖水舖好食好多,下次好有興趣食意粉,會叫埋朋友一齊,😋呢度既食材都係即叫即整,夠新鮮😛