2015-06-21 3706 瀏覽
韓流左咁耐 小妹終於去拜會下韓燒Y(^_^)Y唔知平時洗唔洗等位 但我走同入果陣都唔見好多人等位不過我一定一如既往book定位 費事同人慶生先黎冇位啦😂入到去勁有工廠feel 可能係地板嘅源故掛XD店員好好咁帶左我地兩個去個既隱蔽又可以睇到樓景嘅窗位 勁岩情侶們拍拖拖~第一次食韓燒真係完全唔知點食好-3-坐低左之後店員幫我地準備好前菜同冰凍嘅「密」茶 真係勁岩炎炎夏日飲 既涼快又止渴!至於前茶就有凍豆腐 芽菜 泡茶 同洋蔥全部都好爽口同新鮮~但我最鍾意都係個凍豆腐 好滑同清淡👍個人建議叫套餐比較化算 因為小妹記住得90分鐘食冇睇清楚餐牌就散叫 其實叫餐就抵好多同可以試多d野 好似二人餐400幾蚊已經可以食到5樣野~睇到好多人大讚五花腩正 我當然要去試啦!如果好似我勁鍾意食豬腩肉嘅人 一定會好鍾意佢何其肥美!燒焦d可以脆d同野味d~會有豬油渣嘅口感😂跟住仲叫左牛肋骨比BF 由於小妹唔食牛 所以就不予置評啦~但我見個份量都好夠食下後面嘅豬皮本身我對豬皮冇咩好感 因為覺得好嘔心XD但食落去又幾正(☆_☆)好爽口炭燒豬頸肉當然唔少得~記得唔好燒唔耐~因為佢極快會燶!今次係一次唔錯嘅嘗試~服務態

韓流左咁耐 小妹終於去拜會下韓燒Y(^_^)Y
唔知平時洗唔洗等位 但我走同入果陣都唔見好多人等位
不過我一定一如既往book定位 費事同人慶生先黎冇位啦😂

入到去勁有工廠feel 可能係地板嘅源故掛XD
店員好好咁帶左我地兩個去個既隱蔽又可以睇到樓景嘅窗位
勁岩情侶們拍拖拖~

第一次食韓燒真係完全唔知點食好-3-
至於前茶就有凍豆腐 芽菜 泡茶 同洋蔥
全部都好爽口同新鮮~
但我最鍾意都係個凍豆腐 好滑同清淡👍
前菜

睇到好多人大讚五花腩正 我當然要去試啦!
如果好似我勁鍾意食豬腩肉嘅人 一定會好鍾意佢
何其肥美!
燒焦d可以脆d同野味d~會有豬油渣嘅口感😂
五花腩

跟住仲叫左牛肋骨比BF
由於小妹唔食牛 所以就不予置評啦~
但我見個份量都好夠食下

後面嘅豬皮
本身我對豬皮冇咩好感 因為覺得好嘔心XD
但食落去又幾正(☆_☆)好爽口

牛肋骨同豬皮

炭燒豬頸肉當然唔少得~
記得唔好燒唔耐~因為佢極快會燶!
豬頸肉

今次係一次唔錯嘅嘗試~
服務態度同抽氣系統不得不讚~
食完後都冇成身燒烤味!
而且店員會幫你手燒 等你唔會燒唔曬d食物
仲會不時見你個爐有d黑就幫你換