2022-11-28
今日去搵女朋友食lunch之前都食過呢間幾次 我覺得選擇都幾多有拉麵烏冬不同類型嘅丼其實每次都好想食下唔同嘅嘢但係每次都忍唔住淨係叫返同一款拉麵!😂今次女朋友特登都叫咗一款我一直好想試嘅飯😈食評如下:火炙宮崎和牛拉麵$138 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻通常對於一般連鎖嘅日式餐廳,我都唔會對拉麵抱有好大期望,不過自從我第一次食過呢碗拉麵之後,佢就成為咗我每次必點食物拉麵一上枱已經好香,牛肉嘅肉質係非常之好,好嫩滑,牛味亦好重,湯底好味好濃郁,佢用嘅係幼拉麵,而且隻蛋都整得唔錯唔錯😋炸雞芝士黑咖喱飯$98之前睇餐牌上嘅相俾呢個黑咖喱吸引到,對佢十分之好奇🤓因為我真係未食過黑色嘅咖喱,不過其實係冇乜特別😅味道上唔覺得同平時食嘅咖喱有咩唔同,本身仲諗住會唔會特別辣,所以我會形容佢都係一個普通嘅咖喱飯,反而其實汁嘅份量我覺得唔夠多,如果多啲就好啦👍🏻但係值得一提嘅係佢嘅炸雞都做得幾Juicy👍🏻😋 所以我覺得大家都可以一試無妨
之前都食過呢間幾次 我覺得選擇都幾多
有拉麵烏冬不同類型嘅丼