2009-10-25
上兩個月既lunch, 而家先有時間寫食評, 不過實在有太多不滿, 還是要寫一下!我同媽咪0個日12:00左右就到左, 當時客人唔多, 只有3, 4張order枱有人, 咁咪同個侍應講可唔可以坐order枱, 個侍應話可以, 不過只肯比張隔離已有人既四人枱我地, 咁算啦諗住佢地好生意, D野食ok就由得佢. 點左三文魚, 海膽, 拖羅等壽司(其他冇乜特別), 食物係好新鮮, 但三文魚切到爛晒, 拖羅又薄過紙, 加上舊飯又細, 真係唔明點解可以賣咁貴! 我地臨走時見到隔離剛入來既本來係5個人, 但竟然比張4人枱佢地, 講真, 其他低檔既如元氣都唔咁比枱你, 同級既惠比壽食物新鮮side也合理, 呢間話平又唔算平, 仲要坐得咁辛苦真係唔知為乜! 名過其實!
名過其實!