2010-01-17
一直都俾Mani介紹既芝士汁撈麵吸引,可惜抽唔到時間去試!!尋日終於得閒同女朋友去試喇!!當時係下午既兩點鐘度,入到去生意尚算一般,有3枱學生哥食緊野!!!我同我女朋友就開始睇下個餐牌有咩好食,琳瑯滿目,好多種都好似好好味咁,於是拎左份報紙出黎睇下有咩推介!!!睇左5-10分鐘都未有頭緒,呢個時候有個侍應走過黎問我地,需唔需要介紹下???就好有耐性咁不段介紹有咩食!!!落左單之後,我地想話轉枱可以睇到電視,個侍應話冇問題,仲好爽快咁幫我地執晒d野轉枱!勁好人呢!!!!最終我地點左一個豬頸肉芝士汁撈公仔麵,一個蜜汁龍鬚公仔麵,兩個都好快就上黎,d豬頸肉就有小小細塊同薄左d,個芝士汁好香,撈麵一流,d蜜汁龍鬚都唔錯,good!!!下次有機會一定要再黎!!!值得一提,d奶茶幾香幾滑,唔錯唔錯!!!
值得一提,d奶茶幾香幾滑,唔錯唔錯!!!