餐廳: 龍點心 (Eastcore)
資訊:

同🤴🏻去開觀塘就提議不如黎食 ‘ 龍點心 ’ ,上兩次係灣仔食完感覺都好好👍🏻👍🏻,今次再食其他款式先😁😁孖寶優惠:~~~肉鬆馬拉糕~~~肉鬆夠咸香,馬拉糕鬆軟有微甜味,兩種口味分開食其實都唔錯,但一齊食就有種做多咗嘅感覺😔😔咸唔咸甜唔甜口感都冇埋☹️☹️~~~笑口叉燒包~~~正常帶甜美嘅叉燒包😉😉飽肚孖寶優惠:~~~章魚🐙肉餅飯~~~肉餅內有章魚🐙粒本身已經夠味,再加埋鋪面嘅章魚🐙碎,更加好味😋😋整個飯嘅香味立即提升了好幾個檔次~~~羊肚菌牛肉球~~~第一眼仲以為係牛柏葉🤪🤪,原來係羊肚菌嘅真身,羊肚菌味極重我就接受唔到,🤴🏻話可以接受🤨🤨,本身嘅牛肉球就好好味😚😚另外用50積分換扣:(要主動同店員order)~~~淮杞螺片燉竹絲雞~~~燉湯都預咗肉會比較 ‘鞋 ’ d ,但都可以咬開同吞得落,配料非常充足有雞腳、肉片、螺片等☺️☺️,但我就覺得湯味唔夠濃郁,🤴🏻就話正常😜😜除咗上面嘅羊肚菌(個人口味)同馬拉糕,其他我都覺得好好味🥳🥳
孖寶優惠:
~~~肉鬆馬拉糕~~~

~~~笑口叉燒包~~~
正常帶甜美嘅叉燒包😉😉

飽肚孖寶優惠:
~~~章魚🐙肉餅飯~~~

~~~羊肚菌牛肉球~~~

另外用50積分換扣:(要主動同店員order)
~~~淮杞螺片燉竹絲雞~~~

2023-02-14
$82.5 (晚餐)