2021-10-10
又一個休閑嘅星期日 期待咗全日就等夜晚去食 今次嘅第三次encore係絕對冇令我失望Beef burger $98 + $10☺️好出色好出色 印象中好似仲好食過第一次食 嗰啲肉汁biu出嚟 我啜都啜唔切 啲菜嘅份量又配搭得啱啱好 唔會太多咬唔到或者食到最後搞到分開晒啲材料食 非常滿意💗💗😭+$10係轉咗個薯條做蕃薯條 本身個薯條係好好食嘅 記得仲有個絕配茄汁 不過今次試下轉蕃薯條 都好好食 好原汁原味嘅蕃薯 甜甜地又脆 🥰Fried Oysters $58/3pcs 🤩呢個係我第一次試 之前嚟食好似未出嚟個菜式OMG😝😝😝係嘩一聲嘅咁好食 最後嗌咗兩碟😂佢個外層應該係有用麵包槺 鬆脆又口乾 成個口感嘅反差可以突顯到個蠔好嫩好滑 一啲overcook都冇 Mac & cheese $98 😚我嘅最愛 係必嗌嘅嘢食 每次嚟hohon有兩個且的 一係試新嘢 二就係食mac & cheese😂係我喺香港食過最好食嘅!😌♥️服務態度同環境依然係一貫咁好 見到佢地多咗人支持都覺得好值得!!🥳
Beef burger $98 + $10☺️
Fried Oysters $58/3pcs 🤩