(非會員)
前幾日,又去Dining Room 食Lunch今次整d 咖啡好正,四眼後生Captain 又有貌,有講有笑呀,態度一d 都唔差呀!湯是南瓜忌廉湯-忌廉味過重,飲唔出有南瓜味。主菜揀了三文魚扁意粉-材料勁多,有蕃茄、紅黃椒、洋蔥等;三文魚不是一片片的,而是一大粒一大粒,好有口感。蕃茄汁味道過濃,濃到有點溜,如果淡少少會好D。意粉軟硬度適中。食物ok,不過之前tea陣叫過French bread toast,有難食芝士又少Corn Beef 又烘到乾晒,想不到Lunch 既意粉都ok既仲有tea個時,係個老并既女經理(大概3? yrs)serve 我,態度都幾差服務又差,俾錢時想望下張單, 立即黑面兼唔likey....非常差! ,我仲以為去黑店!!!好彩都有番nice d 既員工^-^
前幾日,又去Dining Room 食Lunch

湯是南瓜忌廉湯-忌廉味過重,飲唔出有南瓜味。

,我仲以為去黑店!!!

好彩都有番nice d 既員工^-^