2022-08-19 647 瀏覽
估唔到素食都可以咁特別西式化😊飲品都好特別大概行到好熱所以想飲杯清涼嘅凍飲,我就叫咗柚子青瓜梳打、朋友叫咗雙檸薄荷梳打、撥雲霧見蓬萊仙島同大三元XPA手工啤酒🍻今次依個就係用水果同花香味估唔到有幾特別喎😚生酮夏威夷三文魚Lomi Lomi 沙律🥗味道酸甜甜配合埋牛油果味道唔錯小食叫咗香芋番薯波波,估唔到佢炸到內軟外脆蕃薯味仲好出而芋頭又好濃,呢個超好食😋之後叫咗個不可能漢堡,名好特別所以就試吓,當佢一嚟到嘅時候佢嘅芝士同燒汁畫花畫得好靚👍🏻因為佢用植物肉,但食落味道勁似牛肉味🤩仲有番薯薯條超出色,蕃薯味濃郁,仲炸得剛剛好👍🏻超鍾意❤️日式咖喱吉列豬扒意大利飯🤪好喜歡佢嘅豬扒,食落勁似食緊真豬扒,我同朋友都喜出望外,點解會咁似嫁,咖喱味道都正👍🏻👍🏻不可能菠蘿莎莎墨西哥薄餅,就無咁大驚喜,味道一般,切落去仲碎濕濕,分享食就麻煩啲🙈夏日鮮果撻做生日甜品,見份量較少叫多款藍莓桂花啤梨漬試試,出到嚟樣貌好靚,鮮果撻味道可以啦,但無太特別,藍莓啤梨望落就好特別啦,好想即刻食🤭,但食落就冇乜味道🙃整體環境、服務、食物都好好👍🏻開頭無諗過素食都可以咁特別😚
估唔到素食都可以咁特別西式化😊

生酮夏威夷三文魚Lomi Lomi 沙律🥗
味道酸甜甜配合埋牛油果味道唔錯

整體環境、服務、食物都好好👍🏻開頭無諗過素食都可以咁特別😚