2023-05-29
🎂蘭特餅店 -香港本土蛋糕店已經第二次回購蘭特餅店喇!呢間 香港本土蛋糕店佢嘅蛋糕曲奇款式真係好多,今次我選購嘅曲奇同蛋糕同上次完全唔同架!囡囡囝囝鍾意布甸,今次仲揀左兩隻味俾佢地添!我最鍾意佢嚴選紐西蘭頂級牛油、有機蛋、日本麵粉,使用獨特的配方,加上師父全人手、用心製作。黎緊父親節,我仲會訂製個父親節蛋糕送俾爸爸先!🍮布甸:🔸️曲奇布甸外層佈滿朱古力曲奇,內裏好軟滑,奶味濃,底部仲有軟綿綿朱古力蛋糕。🔸️芒果布甸內裏有粒粒芒果,肉質細膩,氣味香甜。 🍰蛋糕:🔸️阿華田 阿華田味濃,味道不太甜,小朋友好鍾意。🔸️黃金瑞士栗子 優質瑞士栗子蓉好綿密,仲有原粒栗子,口感富層次!🔸️爆珠楊枝甘露香甜芒果顆肉粒,配上在嘴裏爆發的爆爆珠果汁球,充滿玩味、甜而不膩🔸️咖啡芝士香濃咖啡味配上軟滑芝士蛋糕,口感一流!🍪cookies :🔸️朱古力脆脆薄身而有超級鬆脆嘅巧克力餅乾,每一口都是濃厚的巧克力。🔸️特濃咖啡清香微甘,曲奇鬆化較軟身。🔸️小紅莓圓形細細粒狀曲奇易入口,每一粒都有紅莓,好足料。蘭特餅店仲有多間分店,新都城、將軍澳中心、新蒲崗、淘大商場商場。店鋪資料:奧海城3期 UG46
已經第二次回購蘭特餅店喇!
黎緊父親節,我仲會訂製個父親節蛋糕送俾爸爸先!
🍮布甸:
🔸️曲奇布甸
🔸️芒果布甸
內裏有粒粒芒果,肉質細膩,氣味香甜。
🍰蛋糕:
🔸️阿華田
阿華田味濃,味道不太甜,小朋友好鍾意。
🔸️黃金瑞士栗子
優質瑞士栗子蓉好綿密,仲有原粒栗子,口感富層次!
🔸️爆珠楊枝甘露
🔸️咖啡芝士
香濃咖啡味配上軟滑芝士蛋糕,口感一流!
🍪cookies :
🔸️朱古力脆脆
薄身而有超級鬆脆嘅巧克力餅乾,每一口都是濃厚的巧克力。
🔸️特濃咖啡
清香微甘,曲奇鬆化較軟身。
🔸️小紅莓
圓形細細粒狀曲奇易入口,每一粒都有紅莓,好足料。
店鋪資料:
奧海城3期 UG46