2008-07-21 5 瀏覽
同女朋友睇完batman 再去mk 搵食真係同樓下其中一篇食評差唔多,又係入到去無人話俾我聽個半鐘, 無端端俾單我叫我埋, 好彩我就食得切個雪糕先走又係睇到118 , 點知埋單, 位位144 包加一, 算啦, 通脹嘛又係無禮貌0既侍應不過d 0野食都算係咁啦, 幾好食呀, 不過d 熟食就"蚊"D啦, 唔係好想掂, 另外豆漿唔夠凍唔夠甜, 反而五花茶就剛剛好.推介食腸仔啦, 係廚師腸0黎0架, 出面7.5 一包0架-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------今日係158 日
同女朋友睇完batman 再去mk 搵食

真係同樓下其中一篇食評差唔多,

又係無禮貌0既侍應

今日係158 日