2022-12-06 112 瀏覽
呢間拉麵店第二次食,之前食過佢個雞白湯拉麵,覺得唔錯所以又encore!😋❣️極濃雞白湯拉麵$138今次試新嘢,想食啲濃味點嘅湯底,所以今次揀咗極濃雞白湯拉麵🍜今次湯底質地非常creamy,直程有少少似嗰啲忌廉湯咁樣,飲落會有飽腹感,味道好濃郁,但係完全唔係味精嘅感覺 !😋感覺啱啱好!我自己比較重口味,對比起普通雞白湯拉麵,我會鍾意極濃多啲🥰除咗湯底,其他配料同普通雞白湯拉麵差不多,冇乜分別。配菜部份-我幾鍾意佢個炸牛蒡,脆卜卜而且份量好多👍🏻肉嘅部份普通雞白湯份量一樣質素一樣。不過佢糖心蛋就麻麻哋,食落唔係個啲好濃郁好甜既溏心蛋,調味唔多。另外餐廳係有加一,加一後$150左右相對就冇普通雞湯拉麵咁抵食。

❣️極濃雞白湯拉麵$138
除咗湯底,其他配料同普通雞白湯拉麵差不多,冇乜分別。