2018-01-02
早兩日去左呢間扒房食,其實係第二次黎,今次其實就係貪佢環境幾靚,泊車方便,岩哂同男朋友黎食😆😆上次試左佢個signature cut同new york strip,signature cut對我黎講就太生,大約3成熟,所以今次同男友就嗌左兩份new york strip,記得上次上次食幾特別有幾枝試管裝住d調味料,今次就冇左,有小小失望今次個new york strip叫左5成,食落就似7成,幾多筋,有小小硬,不過味道都ok ge,份量都好足,好努力都食唔哂😂😂 甜品我地嗌左個佢既cake,因為睇過食評係原隻上,所以我地都有打包返去食~食物上今次有小小失望,上次好食好多,不過service同環境都幾滿意既!我地嗌左兩杯mocktail 埋單就大約1000蚊,唔平,不過酒店黎講都reasonable~