2019-03-26 1506 瀏覽
上個月黎食特餐,想寫文點知open rice無呢間野,唯有自己整方便東涌居民,上次入門口即時有個男人好主動問幾位,反應好快,唔知係咪老闆,對此我幾滿意個服務,但有小插曲就係餐飲轉熱檸蜜加左我十幾蚊,問後原來樓面唔熟計法,虛驚一場,埋單時比左好多散銀,無咋型唔錯。但上次食果個豬扒出前一丁麵,唔知點解個麵好淡(係加錢轉左丁麵)另個豬扒有少許鬆肉粉味咁太薄。言歸正轉今次帶老公黎食,係因為老公未食過,今次叫左豬頸肉嗽沙米線,喇沙湯好香,椒鹽豬扒飯個汁好惹味,訪問我老公佢話飯太軟如可加甜豉油更好,整體我覺得好食過世窗同大少,但價錢就肯定貴果兩間十蚊左右,不過我喜歡呢度員工多少少,補充今日都有小插曲,就係漏比個湯,我老公問侍應,侍應回覆跟餐先有,我老公話我呢個咪餐囉😂真心覺得員工唔熟運作,今次再補上menu,但要等open rice批,希望幫到大家。(唔明點解個老闆都唔將自己間餐廳加上open rice)莫非驚差評🤣
上個月黎食特餐,想寫文點知open rice無呢間野,唯有自己整方便東涌居民,上次入門口即時有個男人好主動問幾位,反應好快,唔知係咪老闆,對此我幾滿意個服務,但有小插曲就係餐飲轉熱檸蜜加左我十幾蚊,問後原來樓面唔熟計法,虛驚一場,埋單時比左好多散銀,無咋型唔錯。但上次食果個豬扒出前一丁麵,唔知點解個麵好淡(係加錢轉左丁麵)另個豬扒有少許鬆肉粉味咁太薄。言歸正轉今次帶老公黎食,係因為老公未食過,今次叫左豬頸肉嗽沙米線,喇沙湯好香,椒鹽豬扒飯個汁好惹味,訪問我老公佢話飯太軟如可加甜豉油更好,整體我覺得好食過世窗同大少,但價錢就肯定貴果兩間十蚊左右,不過我喜歡呢度員工多少少,補充今日都有小插曲,就係漏比個湯,我老公問侍應侍應回覆跟餐先有,我老公話我呢個咪餐囉😂真心覺得員工唔熟運作,今次再補上menu,但要等open rice批,希望幫到大家。(唔明點解個老闆都唔將自己間餐廳加上open rice)莫非驚差評🤣
椒鹽豬扒飯、炭燒豬頸肉嗽沙米線
2019-03-26