2021-01-12
📍ɴᴏᴍᴀᴅ ʙᴜʀɢᴇʀ第二次食呢間快餐店🥰繼上一次食過佢哋嘅龍蝦漢堡覺得好好食😋 今次見佢哋有岀新一款限定漢堡😚就搵一日去試吓~順便叫多兩款漢堡 同屋企人share🥰-軟殼蟹蝦餅蟹黃醬漢堡 $98呢一款係新一款嘅限定漢堡😍 就咁睇個款已經夠晒吸引😝個漢堡夾住原隻軟殼蟹🦀仲有一塊厚身嘅蟹餅😍 軟殼蟹食落去脆身🤩 蟹餅食落有咬口😋蟹味濃👍🏻中間仲有牛油果醬~ 成個食落去口感都唔錯👍🏻炸魚手撕豬松露蛋黃醬漢堡 $64呢款漢堡係自己選擇🙈 炸魚食落去外脆內軟😋 手撕豬食落咸咸地😍兩款加埋一齊食口感唔錯👍🏻 我再加左松露蛋黃醬 食落去鹹鹹地呢一款包體我揀咗全素麵包 包體食落鬆軟😝都好味!焦糖洋蔥吉列豬無激素雞扒他他汁漢堡 $68呢一款包體我就揀咗生酮麵包(+$10)因為自己未試過生酮麵包🙈 所以見到有就想試吓係咩口感😝食落去第一下嘅口感係有少少奇怪🙈因為第一次食🤣但食多幾啖口感都幾正😛 口感偏實🥰吉列豬食落去外脆內軟 無激素雞扒食落去都好滑🤪成個包食落去偏甜~ 鍾意食甜野多個鹹嘢嘅你可以試吓呢個配搭🤓總括來講第二次幫襯呢間店都冇令我失望🥰嘢食嘅水準都唔錯😋大家有興趣可以黎試吓👻 或者外賣拎返
第二次食呢間快餐店🥰
中間仲有牛油果醬~ 成個食落去口感都唔錯👍🏻
炸魚手撕豬松露蛋黃醬漢堡 $64
呢款漢堡係自己選擇🙈
炸魚食落去外脆內軟😋 手撕豬食落咸咸地😍
呢一款包體我揀咗全素麵包 包體食落鬆軟😝都好味!
焦糖洋蔥吉列豬無激素雞扒他他汁漢堡 $68
呢一款包體我就揀咗生酮麵包(+$10)
因為自己未試過生酮麵包🙈 所以見到有就想試吓係咩口感😝
吉列豬食落去外脆內軟 無激素雞扒食落去都好滑🤪
總括來講第二次幫襯呢間店都冇令我失望🥰
嘢食嘅水準都唔錯😋
大家有興趣可以黎試吓👻 或者外賣拎返屋企食都得
大家睇完我哋嘅食評之後 想試嘅話可以參考下面嘅地址😚👇🏻
✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎✏︎
綜合食評📝
外觀:★ ★ ★ ★ ★